Schade?

Bel 0572 366653

Al onze diensten!

Op deze pagina laten we zien wat we allemaal doen en wat er allemaal mogelijk is!

Autoruitschade

Bij Kuiper autoschade vervangen en repareren we autoruiten van alle merken auto's. Ster of barst bel ons en we staan klaar om u te helpen!

Laswerk

Wij nemen alles wat betreft las werk aan. Of het nu gaat om APK las werk, een verroeste deur, of dat er door, bijvoorbeeld schade, nieuw plaatwerk in gezet moet worden!

Spotrepair

Spotrepair is een makkelijker en snelle manier om kleine schades te herstellen. Door deze moderne manier van schadeherstel blijven onnodige kosten bespaart.

Kunststof reparatie

Kunststof lassen word het ook wel genoemd, met de modernste techniek repareren we scheuren in kunststof delen zoals bumpers en andere kunststof delen of voorwerpen. Ook kapen van motoren kunnen wij herstellen.

Koplamp reparatie

Koplampen repareren is tegenwoordig helemaal in de mode. Koplampen zijn behoorlijk duur en de reparatie ervan valt reuze mee. Dof geslagen of een diepe kras er in, geen probleem u krijgt ze bij ons als nieuw weer terug!

Restauratie

Auto restauratie is een hele klus waar veel bij komt kijken. Wij hebben al heel veel restauraties op onze naam staan en dus erg veel ervaring met het restaureren. Heeft u restauratie plannen? Neem contact met ons op en we helpen u het hele project door.