Is uw auto beschadigd en wilt u de auto laten repareren door een professioneel autoschadeherstel bedrijf? Kuiper Autoschade en Spuiterij helpt u graag met lakschade, plaatwerk en andere reparaties!

Spotrepair

Heeft u een kleine lakbeschadiging? Het kan zijn dat er tijdens het parkeren een kras op de auto is gekomen of misschien heeft u zelfs een parkeerdeuk met lakbeschadiging opgelopen. Krassen komen vaak voor op de hoeken van de bumpers bij bedrijfsauto’s / auto’s. Als uw auto beschadigd is met een kleine kras, kan dit vaak al worden gerepareerd door middel van spotrepair. U bespaart geld met spotrepair, want dit is goedkoper dan een heel deel spuiten. Ook milieu technisch gezien is dit een betere optie.
Meer lezen over spotrepair?

Restylen

We zien regelmatig bedrijfsauto’s / auto’s met een parkeerdeuk. Ook kunt u te maken krijgen met kleine deukjes op het dak en de motorkap van uw auto. Eikels van bomen veroorzaken meestal de kleine deuken aan de bovenzijde van uw auto, maar dit soort deukjes kunnen ook ontstaan door hagelschade. Laat uw auto restylen door ons goedkope schadeherstel bedrijf, zodat u snel weer op weg kunt. Een deuk zonder lakschade kunnen wij vaak uitdeuken zonder spuiten. Op deze wijze uw plaatwerk herstellen is milieu technisch gezien beter en goedkoper dan een heel deel spuiten.
Meer lezen over restylen?

Polijsten

Heeft u een nare kras die niet gespoten hoeft te worden? Ons goedkope schadeherstel bedrijf kan voor u lichte krassen weg polijsten. Het plaatwerk polijsten is vaak een stuk voordeliger dan spuiten en we kunnen dit ook binnen een mum van tijd voor u doen. Het polijsten van een kras doen wij met een speciaal polijstmiddel dat geschikt is voor de klus.
Meer lezen over polijsten?

Spuiten

Heeft uw auto lakschade en wilt u dit laten herstellen? Ons goedkope schadeherstel bedrijf helpt graag met het herstellen van lakschade aan bedrijfsauto’s / auto’s. De lak wordt gemeten en wordt door onze professionele apparatuur gemengd, zodat we het te herstellen deel van uw auto in exact dezelfde kleur spuiten.

Wilt u iets laten doen aan de vervaagde kleur van uw auto of oldtimer? Wij kunnen uw auto in geheel opnieuw spuiten. Is de kleur niet in uw bedrijfsstijl of wilt u gewoon graag een andere kleur auto? U kunt door ons ook een speciale kleur laten spuiten. Van uni, metallic, parelmoer kleuren tot 3 lagen systeem kleuren: alles is mogelijk bij Kuiper Autoschade en Spuiterij.

Enthousiast geworden?

Wil je meer informatie of heb je een vraag over autoschade?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Een uitgebreide vraag stellen? Ga dan naar onze contactpagina

Bumper in de blanke lak spuiten

Motorkap in de grondverf spuiten

Bumper reparatie

De meest voorkomende schade zit aan de bumpers. Misschien heeft u een paaltje over het hoofd gezien of is de bumper beschadigd door parkeerschade of steenslag. Ook kan een hoek beschadiging bestaan uit krassen/vegen door struikjes. Het vakkundige personeel van Kuiper Autoschade en Spuiterij voert voor graag een bumper reparatie voor u uit.
Meer lezen over bumper reparatie?

Kunststof reparatie

Kunststof zie je steeds meer als vervanger voor metalen delen. Denk hierbij aan de kappen van een motor, scooter kappen, bumpers en kuip delen. Kuiper Autoschade en Spuiterij maakt gebruik van een mooie techniek om kunststof te repareren, namelijk lassen. Een scheur in een kunststof deel is zo dicht gelast en binnen no-time kunt u weer de weg op.
Meer lezen over kunststof reparatie?

Koplamp reparatie

Is uw koplamp dof? Het is verplicht bij APK afkeuring om doffe koplampen te herstellen. Wij kunnen een koplamp reparatie van bedrijfsauto’s / auto’s snel en vakkundig voor u doen. Door de koplampen te poetsen worden de krassen die de koplamp dof maken hersteld. De koplamp blijft mooi doordat we hem ook inspuiten met een speciale lak. Deze lak vormt een soort beschermlaag, waardoor de koplamp minder snel beschadigd raakt. Een koplamp reparatie is goedkoper dan een nieuwe koplamp!
Meer lezen over koplamp reparatie?

Zoals u ziet kunnen wij u helpen met elk soort reparatie. Is uw auto beschadigd en woont u in de omgeving Raalte? Neem dan contact met ons op en breng uw auto bij ons langs. Wij helpen u snel en vakkundig weer op weg tegen een voordelige prijs!

Volkswagen transporter (basislak spuiten)