Klanten komen vaak bij ons voor een bumper reparatie. Dat is ook niet zo vreemd: de meest voorkomende schade zit aan de bumpers. Een hoek beschadiging kan bijvoorbeeld ontstaan door steenslag, maar het kan ook gaan om parkeerschade. Misschien heeft u een paaltje over het hoofd gezien of zijn er krassen/vegen door struikjes ontstaan. Kuiper Autoschade en Spuiterij kan de schade aan uw bumper vakkundig en voordelig herstellen.

Lakschade aan de bumper

Wij kunnen de lakschade aan uw bumper op meerdere manieren herstellen. Als het gaat om lichte krassen/ vegen door struikjes of lichte lakschade door steenslag, kan de hoek beschadiging meestal worden hersteld door de bumper te polijsten of door middel van spotrepair. Gaat het om een grotere hoek beschadiging door bijvoorbeeld parkeerschade? Dan is het wellicht nodig om de gehele bumper opnieuw te spuiten.

Kunststof lassen

Heeft u een paaltje over het hoofd gezien of grote parkeer schade opgelopen? In sommige gevallen kan de bumper dan barsten of scheuren. Wij kunnen een bumper reparatie voor u uitvoeren door het kunststof te lassen. Bij kunststof lassen worden de delen van de bumper aan elkaar gelast.

Heeft u kleine of grote schade aan uw bumper? Kuiper Autoschade en Spuiterij uit Mariënheem helpt u graag met een bumper reparatie!

Enthousiast geworden?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over bumber reparatie?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Een uitgebreide vraag stellen? Ga dan naar onze contactpagina