Is uw koplamp dof of beschadigd? Dan is het nodig om een koplamp reparatie uit te voeren. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar u kunt hiervoor ook bij ons goedkope schadeherstel bedrijf terecht. Kuiper Autoschade en Spuiterij garandeert u de beste kwaliteit tegen een voordelige prijs.

Koplampen polijsten

Als een koplamp dof of beschadigd is, is het belangrijk dat u dit laat repareren. Het is verplicht bij APK afkeuring om doffe koplampen te laten herstellen. U heeft hierdoor namelijk minder zicht op de weg in het donker en dit kan gevaarlijk zijn. De koplampen kunt u zelf thuis polijsten, maar dit is wel een klus die zorgvuldig moet gebeuren. Het is belangrijk dat de koplampen helemaal schoon zijn en zelfs de kleinste vuiltjes moeten zijn verwijderd. Daarbij is het ook van belang dat u niet de lak beschadigt als u per ongeluk uitschiet.

Daarom is het slimmer om uw doffe koplampen te laten polijsten door Kuiper Autobedrijf en Spuiterij. Ons personeel heeft ruime ervaring met koplamp reparaties en gaat vakkundig te werk. Een koplamp reparatie met een polijstmiddel is trouwens goedkoper dan een nieuwe koplamp!

Koplamp spuiten

Na verloop van tijd wordt elke koplamp een keer dof. Maar als we hem spuiten blijft de koplamp wel langer mooi. We spuiten de koplamp na het poetsen in met een speciale lak dat een soort beschermlaagje vormt. Hierdoor wordt de koplamp weer als nieuw!

Een koplamp reparatie is goedkoper dan een nieuwe koplamp. Heeft u doffe koplampen of zijn ze beschadigd en woont u in de omgeving Raalte? Laat ze dan repareren door Kuiper Autoschade en Spuiterij!

Enthousiast geworden?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over koplamp reparatie?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Een uitgebreide vraag stellen? Ga dan naar onze contactpagina