Tegenwoordig wordt kunststof steeds meer als vervanger voor metalen delen gebruikt. Zo zijn er steeds meer auto’s met kunststof bumpers en wordt dit materiaal ook vaak gebruikt voor de kappen van een motor, scooter kappen en kuip delen. Het voordeel van kunststof is dat het gemakkelijker en sneller hersteld kan worden, waardoor ook de kosten van de reparatie vaak lager uitvallen. Kuiper Autoschade en Spuiterij helpt u graag tegen een voordelige prijs met een kunststof reparatie.

Kunststof lassen

Als een kunststof onderdeel is gebarsten of gescheurd, moeten beide delen weer aan elkaar worden gevestigd. Een mooie techniek om kunststof te repareren is lassen. Bij een kunststof reparatie door middel van lassen worden beide delen verwarmd, waardoor ze plastisch worden. Hierdoor versmelten ze in elkaar. Nadat de kunststof delen zijn afgekoeld, zijn ze weer stevig met elkaar verbonden. Een scheur in het kunststof deel is zo dicht gelast.

Heeft u een beschadiging aan de top kuip motor, de kuip delen, scooter kappen, kappen motor of bumpers en woont u in de omgeving Raalte? Ons vakkundige personeel helpt u graag met een kunststof reparatie. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Enthousiast geworden?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over kunststof reparatie?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Een uitgebreide vraag stellen? Ga dan naar onze contactpagina