Krassen kunnen uw auto enorm ontsieren en uw auto ziet er hierdoor ook meteen een stuk ouder uit. Helaas kunnen zelfs lichte krassen dit effect al hebben en dat is natuurlijk niet wat u wilt. U kunt uw auto laten spuiten, maar dit brengt ook de nodige kosten met zich mee. Gelukkig kunnen wij lichte krassen weg polijsten, zodat de auto niet gespoten hoeft te worden.

Wat is polijsten?

Bij polijsten wordt er eigenlijk een klein laagje van de lak rondom de kras weggehaald. Hierdoor wordt de kras minder zichtbaar. We kunnen alleen lichte krassen weg polijsten, aangezien polijsten enkel invloed heeft op de buitenste transparante laag. Is de kras dieper? Dan kunnen we hem met polijsten helaas niet helemaal verwijderen en blijft er altijd iets zichtbaar. In dat geval kunt u beter kiezen voor spotrepair of een heel deel van de auto laten spuiten.

Voordelen van polijsten

Een groot voordeel van polijsten ten opzichte van spuiten is dat het veel efficiënter is. Uw auto is dus sneller klaar en u bent ook goedkoper uit. Het is ook nog eens beter voor het milieu, omdat er geen nieuwe lak hoeft te worden aangebracht.

Heeft u een nare kras maar hoeft het niet gespoten te worden? Bij Kuiper Autoschade en Spuiterij kan de kras weg gepolijst worden terwijl u op de auto wacht! Neem contact met ons op om een afspraak te maken en kom bij ons langs met uw auto. Wij zorgen ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet.

Enthousiast geworden?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over het polijsten van uw auto?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Een uitgebreide vraag stellen? Ga dan naar onze contactpagina