Heeft u een parkeerdeuk met lakbeschadiging of heeft u een kleine lakbeschadiging op een van de hoeken van de bumpers? Kuiper Autoschade en Spuiterij in de omgeving Raalte kan een kleine lakbeschadiging snel en voordelig voor u repareren. Bij kleine krassen is het vaak niet nodig om een heel deel van uw auto te laten spuiten. Door middel van spotrepair kan ons ervaren personeel een kleine kras op de auto snel en tegen een voordelig tarief repareren.

Voordelen van spotrepair

U bespaart geld als het mogelijk is om een kleine lakbeschadiging te repareren met spotrepair. Het is goedkoper dan een heel deel spuiten. Aangezien spotrepair een stuk gemakkelijker is dan een heel deel spuiten, kunt u ook snel weer de weg op. Spotrepair heeft ook nog een ander voordeel: milieu technisch gezien is dit veel beter dan een heel deel van de auto spuiten.

Wat is spotrepair?

Spotrepair is een efficiënte manier om kleine krassen op de hoeken van de bumpers of op een ander deel van de auto te repareren. Ons deskundige personeel maakt de kleine lakbeschadiging onzichtbaar door alleen dit gedeelte te schuren, te poetsen en te spuiten. De kras op de auto wordt verwijderd en na de reparatie ziet uw auto er weer als nieuw uit.

Bij een kras op de auto of een parkeerdeuk met lakbeschadiging staan wij graag voor u klaar. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen voor het herstellen van de krassen in uw auto.

Enthousiast geworden?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over spotrepair?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Een uitgebreide vraag stellen? Ga dan naar onze contactpagina