Bent u bezig met een keuken renovatie en wilt u de keuken graag laten spuiten? Uw keuken is wellicht beschadigd of het folie laat los en u bent toe aan een nieuwe uitstraling. Kuiper Autoschade en Spuiterij kan voor u de gehele keuken of alleen de keukenfrontjes (deurtjes) spuiten. Dit is goedkoper dan een nieuwe keuken.

 

Verschillende kleuren

Bij Kuiper Autoschade en Spuiterij kunt u een nieuwe kleur naar wens uitkiezen. Alles is bij ons mogelijk. U kunt kiezen voor mat, zijden of hoogglans lakken. Zo geeft u de gehele keuken de nieuwe uitstraling die u graag wilt.

Duurzame oplossing

Mogen wij uw gehele keuken of keukenfrontjes (deurtjes) spuiten? Dan kiezen we altijd voor een duurzame oplossing. Wij werken alleen met krasbestendige lakken. Onze mat, zijden of hoogglans lakken raken daardoor minder snel beschadigd en uw keuken blijft zo langer mooi.

Keuken folie verwijderen

Keuken hoogglans wit

Enthousiast geworden?

En wil je meer informatie of heb je een vraag over keukens spuiten?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Een uitgebreide vraag stellen? Ga dan naar onze contactpagina

Overspuiten of folie vervangen?

Als het folie in uw keuken loslaat, kunt u natuurlijk ook alleen het folie vervangen. Nieuw folie zal echter na verloop van tijd weer loslaten. In plaats daarvan raden wij u aan om de keuken te laten spuiten met hoge kwaliteit lakken, want de keuken blijft dan vaak langer mooi. Het is ook extra mogelijk om de keuken te laten spuiten in een krasbestendige lak.

Wij leveren hoge kwaliteit en en werken prijsbewust. We horen vaak van onze klanten dat zij blij zijn met onze prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u uw gehele keuken laten spuiten en woont u in de omgeving van Raalte? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

 

Keuken gespoten in de WNC Zweihorn lak van AkzoNobel zijdeglans

MDF glad geschuurd